За нас

Повеќе од 10 години вршиме изведба, одржување и сервис на инсталации за вентилација и климатизација во резиденцијални, комерцијални и индустриски.

Вентилација

Изведба, одржување и сервис.
Продажба на мотори за вентилација со различни видови модели и различни m3.
Алуминиумски решетки со различни димензии, флексибилни црева и изолација.

Климатизација

Рекупреатори и каналски клими.

Типови објекти

Нашите вентилациски системи

Нашите вентилациски ситеми може да ги најдете во резиденцијални, комерцијални и индуструски објекти

Резиденцијални објекти

Комерцијални објекти

Индустриски објекти

Брендови

Со кои брендови работиме

Техновентилација

Изведба на вентилациони системи на станбени и деловни објекти

Контакт

Наши фотографии

Погледнете ја нашата галерија

Контакт

Контактирајте нè

Доколку имате некакви прашања, Ве молиме да нè контактирате преку контакт формата подолу, нашиот телефон или нашата имејл адреса

Адреса

Кримска 85, Скопје, Македонија

Телефон

+389 71 342 039

Работно време

Пон - Петок: 9:00 - 17:00
Недела: 9:00 - 13:00

Loading
Вашата порака е испратена. Ви благодариме!